Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

O nama

Villa Solaris smještena je u centru Neuma, udaljena je 20m od mora. Između Ville i mora se nalazi gradski park sa zelenilom i šetalištem. Villa je smještena 100m od hotela Sunce i 250m od hotela Neum.

Villa Solaris nudi Vam izuzetno udoban, komforan i luksuzan smještaj u moderno opremljenim i originalno dizajniranim apartmanima.

Apartmani su 5-krevetni, 4-krevetni, 3-krevetni i 2-krevetni. Svi apartmani imaju terasu, od toga 95% sa pogledom na more. U prizemlju Ville se nalazi supermarket, a u neposrednoj blizini su restorani i caffe barovi.

Ukoliko želite pored smještaja u našim komfornim apartmanima imati i polupansion nudimo Vam opciju ishrane u restoranima Laguna. Restorani Laguna se nalaze u centru Neuma.

Jedan restoran se nalazi na samoj obali, udaljen 5m od mora i 150m od Ville. Tu možete objedovati i uživati u jutarnjoj tišini, mirisu mora i borovine ili u zalasku sunca u večernjim satima.

Drugi restoran se nalazi 100m od Ville. Ukoliko imate posebnu želju, objed Vam se može čak donijeti direktno u apartman.

You are here O nama